Samsung Galaxy S4 Zoom

Mnogi sa sobom još uvijek nose foto aparat jer nikako nisu zadovoljni kvalitetom kamere koju imaju pametni telefoni. Međutim, kompanija Samsung odlučila je da ispuni njihovu želju i na tržište izbaci Galaxy S4 Zoom. Ovaj uređaj kombinira potpuno opremljeni pametni telefon sa potpuno opremljenim digitalnim fotoaparatom koji izgleda baš onako kako očekujete.

Pametni telefon u sklopu ovog uređaja je Galaxy Mini S4 sa zaslonom od 4,3-inčni i razlučivosti 960 x 540 piksela. Uređaj ima dvojezgarni procesor na 1.5 GHz koji pokreće mobilni operativni sustav Android 4.2 Jelly Bean. Tu je također i 5 GB interne memorije sa mogućnosti proširenja putem microSD kartice. Kompanija Samsung navodi da je Wi-Fi standard ali da također planira objaviti 3G i LTE verzije uređaja.

S druge strane, foto aparat u sklopu Galaxy S4 Zoom uređaja odlikuje 16-megapikselni CMOS senzor, optička stabilizacija slike i ksenonska bljeskalica. Galaxy S4 Zoom uključuje i 10x optički zoom, a uključuje i softversku značajku poznatu kao Zoom Ring sa kojom ćete biti u mogućnosti praviti fotografije dok razgovarate telefonom te ih poslati ih poslati osobi sa kojom razgovarate putem MMS-a.

Uređaj je 15,4 milimetara debljine i 208 grama težina.

Kompanija Samsung nije precizirala kada će se Galaxy S4 Zoom naći na tržištu niti kolika će mu biti cijena.

Galaxy S4 Zoom