zaradite novac sa android aplikacijom locket

Pametni telefoni definitivno su su postali način svakodnevnog života miliona ljudi širom sveta. Više puta na dan otključavate svoje telefone, telefonirate, šaljete poruke, proveravate e-mail ili tražite nešto na Web-u.
Koliko puta na dan vi otključate svoj telefon? Zamislite da vam neko plati svaki put kada otljučate svoj telefon!

Upravo je to ideja koja stoji iza nove Android aplikacija pod nazivom Locket. Besplatna aplikacija iznajmljuje prostor na vašem ekranu za zaključavanje (lock screen) i sliku koju imate zamenjuje sa reklamom. Na ovaj način svaki put kada otključate telefon da bi telefonirali, poslali SMS, proverili e-mail ili igrali neku igricu, zaradićete novac. Zvuči jednostavno i fantastično, zar ne?

Aplikacija od vas traži da unesete neke osnovne informacije kao što su starost, pol i lokacija, kako bi ste primali relevantne oglase. Svaki put kada kliknete da bi saznali više o oglasu, zaradićete novac. Naravno, dobijate samo jedan peni po kliku na oglas a isplata je ograničena na tri klika, ili tri centa po satu, a možete čak i više zaraditi upućivanjem vaših prijatelja i drugih osoba na ovaj servis.

U teoriji, ako svaki sat vremena svakog dana u godini pogledate tri oglasa, zaradićete 262,80 dolara. Mnogo realniji primer je da ćete na svakih 12 sati pogledati tri oglasa, što znaći da bi za godinu dana zaradili nešto više od 130 dolara. Pored toga, zaradićete jedan dolar za svaku osobu koju uputite da se pridruži i instalira Locket u vaše ime. U slučaju da imate mnogo prijatelja koji koriste Android uređaje, ovo bi mogao biti brz i jednostavan način da zaradite nešto novca.

Svi oni koji su zainteresovani mogu preuzeti Locket beta aplikaciju sa Google Play.