hubpages kupio squidoo

Seth Godin, osnivač legendarnog sajta za delenje sadržaja Squidoo, objavio je preuzimanje od strane vodeće platforme za delenja sadržaja, HubPages. Nakon skoro deset godina postojanja Squidoo se gasi a sadržaj na njemu će biti preusmeren na relevantne stranice na HubPages.

Seth Godin u svom obraćanju korisnicima navodi da je sve ove godine Squidoo služio svojoj svrsi te da će najkvalitetniji sadržaj na njemu biti prebačen na HubPages.

Oni su lider u ovoj industrijskoj branši koji konstantno napreduju u pogledu sadržaja, njegove prezentacije i Web prometa koji dobija. Najbolje što trenutno možemo učiniti za naše korisnike jeste da im omogućimo još bolje mesto za njihov sadržaj,

napisao je na svom sajtu Seth Godin.

Kako se navodi, u narednim nedeljama će sadržaj biti preusmeren na relevantne stranice na HubPages. Squidoo korisnicima je omogućeno da pristupe svojim kontrol panelima te podese preferencije na HubPages kako bi započeli izgradnju stranice koja bi se prenela na HubPages.

Nažalost, neće svi Squidoo korisnici biti zadovoljni jer jedan dio sadržaja neće biti prebačen na HubPages. Sadržaj koji ne bude prebačen neće biti dostupan nakon završetka prenosa sadržaja na HubPages. Squidoo poziva korisnike da arhiviraju svoje stranice tako da i dalje mogu da im pristupe ako one ne budu uključene u sadržaj koji će se preneti na HubPages.

Seth Godin navodi da se očekuje da se velika većina prenosa sadržaja sa Squidoo na HubPages završi do 1. oktobra.

Da li ste možda objavljivali sadržaj na Squidoo ili HubPages? Hoće li vam nedostajati Squidoo? Plašite li se možda da se vaš sadržaj neće preneti na HubPages?