Nedavno su Epic Games objavili da će video igra Hitman 2016 biti besplatna u Epic Games prodavnici od 27. avgusta do 3. septembra!

Hitman 2016 besplatno na Epic Games prodavnici

Takođe, ono što je zaista neverovatno u ovoj ponudi jeste to da licenca za igricu Hitman 2016 neće biti na bilo koji način vremenski ograničena.

Hitman 2016 ćete dobiti potpuno besplatno u neverovatnoj ponudi na Epic Games prodavnici od 27. avgusta do 3. septembra. Da bi postali vrhunski atentator u nagrađivanoj špijunskoj triler video igri sve što morate da uradite jeste da imate nalog na Epic Games prodavnici (ako ga do sada niste imali, otvorite ga čim pre). U periodu ove ekskluzivne ponude Hitman 2016 igru ćete pronaći u odeljku „Besplatne igre“. Klikom na Preuzmi ćete dobiti igricu potpuno besplatno.

Osim što su objavili ovu super ponudu za besplatno preuzimanje igrice Hitman 2016, Epic Games je takođe otkrio da se se treći serijal video igre Hitman pojaviti na velika vrata u januaru 2021. godine za PC i konzole za igranje.

Epic Games je objavio trailer za dolazeću hit igru Hitman 3. Novi trailer otkriva novu lokaciju iz igre, a to je Dartmoor, Engleska. Ono što je novost jeste da će Hitman 3 za PC biti godinu dana ekskluzivno dostupan samo na Epic Games prodavnici.