Online Tržište

Vaš mentor u svakodnevnom sv(ij)etu internet poslovanja i online marketinga.

buy vicodin online

Najuticajniji Blogovi na Balkanu za 2011. godinu

bez komentara

O nama

Online Tržište kao neprofitni projekat grupe afirmisanih stručnjaka iz regiona Zapadnog Balkana, bazira se isključivo na prenosu objektivnih informacija i svakodnevnom izvještavanju o najnovijim tehnologijama, događajima i aktuelnostima sa ciljem da inspirišu neafirmisani online poduzetnici i drugi ljudi zainteresovani za korišćenje Interneta kao kanala za ostvarivanje primarnog izvora prihoda.

Preduslovi i opis izbora Najuticajnijih blogova

S obzirom da je naš primarni fokus region Zapadnog Balkana odlučili smo se da proglašenjem najboljih i najuticajnih blogova regiona, još više podstaknemo razvoj i afirmaciju regionalne blog zajednice i slobodnog online žurnalizma.

Preduslovi na osnovu kojih smo birali blogove je da je blog prvenstveno nezavisan i ne pripada mainstream medijima, a da je sadržaj unikatan, čitljiv, pravopisno ispravan, a autor inovativan i kreativan, nadaren, uporan i istrajan u svojim naporima da prenese poruku na širu populaciju.

Blog Index

Predstavljanjem našeg izbora najboljih blogova regiona za 2011 godinu, tročlani žiri Online Tržišta u obzir je uzeo više od deset parametara uz dodatnu subjektivnu ocenu na osnovu kojih je formirao Blog Index. Pored reputacije na društvenim mrežama, pretraživačima i offline reputacije, u obzir su uzeti autori blogova i njihova lična reputacija. Online reputacija nije bila jedini parametar, uz to postoje stilski parametri kao što su način pisanja i sam dizajn bloga te offline rad kao i angažmani i uspesi autora na internacionalnom planu. Kompletan recept za rangiranje i formiranje Blog Indexa ostaje i dalje tajni šefa kuhinje.

Istaknuti i najuticajniji blogovi na Balkanu za 2011. godinu

Napraviti listu najboljih za 2011 godinu nije bio nimalo lak zadatak ali smatramo da smo ipak izabrali najuticajnije regionalne blogove. Fokus nije bio isključivo orjentisan ka tehnološkim blogovima, već je lista raznovrsna, od Zoološkog vrta, preko sarkazma i fotografije, do PR-a i gadžeta.

Lista blogova je već ranije objavljena na našem blogu, i ona izgleda ovako:

Nagrade i priznanja

Najuticajnije blogove smo nagradili bedževima koje mogu da postave na svoj blog i tako s ponosom pokažu da uloženi trud i rad obično budu primjećeni ali i nagrađeni. Tim OnlineTržište.com zajedno sa stručnim saradnicima, želi svim pobjednicima i ostalim koji su se našli na našim listama, kao i kompletnoj regionalnoj blog zajednici, da nastavi i istraje sa svojim naporima i djelovanjima jer će uspjeh tada sigurno doći.

Šta nas čeka u 2012. godini?

U toku ove 2012. godine pripremamo dosta novih iznenađenja po pitanju razvoja OnlineTržišta, te  pomno pratimo rapidan napredak regionalne blogosfere te očekujemo mnogo više novopridošlih i neafirmisanih blogera u toku ove godine, da nas iznenade sa svojim sadržajima i budu rame uz rame na listi najuticajnih blogova u 2012. godini.

OnlineTržište stoji na raspolaganju svim novacima i neafirmisanim mladim poduzetnicima i spremni smo da odgovorimo na vaša pitanja i ponudimo besplatnu konsultaciju vaših projekata i ideja. Takođe, vrata su otvorena i svim afirmisanim regionalnim i internacionalnim online poduzetnicima za sve oblike saradnje i partnerstva, na nivou zajedničkog zalaganja u cilju promocije, edukacije i promicanja informacija iz oblasti internet poslovanja u regionu i šire.

Za više informacija ne oklevajte – kontaktirajte nas!

OnlineTržište.com

Written by admin

19 Marta, 2012 at 2:03 pm

Objavljeno u