Apple Je zvanično najavio poseban događaJ za sredu, 27. Januara u San Francisku gde namerava otkriti Javnosti svoJe "naJnoviJe kreaciJe."

Da li se iza zavesa nalazi novi tablet računar,veliki iPod Touch, ili nešto treće, pozvani gosti će saznati u 10 časova a cela manifestaciJa će se održati u San Francisku Yerba bueno Centar.

Sa sloganom "HaJde pogledaJte našu najnoviJu kreaciju," niko za sigurno ne zna šta Apple ima u rukavu. Glasina koja kruži spekuliše o nekom tipu tablet PC uređaJa putem kojeg ljudi mogu da surfuJu, gledaJu filmove, čitaju e-knjige, a verovatno i obavljaju i druge izuzetne stvari koje je osmislio um Steve Jobsa.

Wall Street Journal tvrdi da će uređaJ biti sa 10 – ili 11-inčnim ekranom osetljivim na dodir. Tablet takođe nudi bežični pristup i pristupačnu cenu od $ 1,000.

Ostali detalji su, naravno, i dalje nedorečeni, a verovatno se neće znati više do 27 Januara kada konačno saznamo o čemu se tačno radi.

Apple je naravno poznat po svojevrsnom stvaranju buzz-a u ovakvim situacijama, ali ostaje da pratimo razvoj situacije o kojoj ćemo vas istovremeno izvestiti.