Prema izvješćima China Daily-a, vjeruje se da je najveći ilegalni regrutni i trening centar hakera u Kini zatvoren od strane policije.

Tri osobe su uhićene a četvrt milijuna dolara imovine zamrznuto. Optuženi, koji su vodili sada već zatvorenu stranicu koja se zvala Black Hawk Safety Net, sumnjiče se da su nudili online programe za napadanje drugih, širenje virusa i regrutiranje gotovo 200.000 članova. Policija je zaplijenila devet servera i pet računala i potpuno zatvorila sve web stranice sa kojima su bili povezani.

U proteklih 5 godina, vlasnici su prikupili više od od 1 milijun dolara od članarina. Navodno, članovi koji su plaćali članarinu bili su u mogućnosti da preuzimu trojance, a takođe su mogli da nauče pisati programe dizajnirane da kradu sa tuđih računa.

Prema pisanju China Daily-a, koji se poziva na policijske izvore, Black Hawk Safety Net je bio predmet istraživanja i nadzora tima od oko 50 policajaca još od 2007 godine. Još je nepoznato da li su ova stranica ili njezini članovi i vlasnici bili povezani s nedavnim napadima na Google.