buzz Aplikacija daje ne-Buzz korisnicima okus onoga što sve Buzz pruža sa svojim uslugama, dozvoljavajući pristup Buzz razgovorima u svom lokalnom području, bez prijave na Buzz servis.

Kao i kod mobilnih web aplikacija dostupnih pokretanjem Google-a, moguće je označiti Buzz kao privatni ili javni i odlučiti da li želite da objavite vašu lokaciju koja je odabrana po iPhone-GPS-u. Ako primjetite netkog novog, zanimljivog u razgovoru sa nekim koga slijedite, lako možete doći do njegovih detalja, gledajući kronološki popis njihovih buzz-ova, no ako odlučite da ih slijedite, možete to učiniti s jednim klikom.

Na početnom zaslonu imate mogućnost gledanja vlastitog buzzie-a, na isti način na koji možete vidjeti Twitter kronologiju koristeći Twitter aplikacije sa nekih trećih strana.

Fotografije i ostale priloge možete brzo i jednostavno pregledati unutar specifičnih Buzz poruka i jako brzo spremiti na iPhone foto album.

Kao i sa web aplikacijama, možete tražiti prijatelje koje želite dodati u svoje Buzz sljedbenike. Ukratko, Buzzie je jednostavan, i ponaša se se poput web aplikacije. Nema sumnje Buzzie je prvi od mnogih Buzz Google aplikacija, ali za one iPhone korisnike koji su već koristili Buzz. Tijekom prvog tjedna cijena mu je 1,99 dolara.