maw_final Google AdWords aplikacija za mobitele pruža jednostavan pristup vašim ključnim upozorenjima i statistikama, omogućujući vam da napravite brzo mijenjanje.

Prije upotrebe mobilnog web sajta, trebali ste se prijaviti sa svog desktop računala i odabrati dijelove vašeg računa koje želite pomno da pratite. Postavite upozorenje za ključne događaje na računu (kao što je kad kampanja dosegne 90% od dnevnog proračuna, ili kada se vaš promet znatno spušta u odnosu na prethodni tjedan), i filtre za zastavu na svoje najvažnije ključne riječi i kampanje. Onda će te vidjeti te filtre i upozorenja na svom AdWords mobilnom zaslonu.

Google izbacio AdWords aplikaciju za mobilni uređaj koja pomaže brzom pristupanju vašem računu, a usredotočena je na brzi pregled i osnovno uređivanje kampanja i ključnih riječi putem mobilnih aplikacija. Ako trebate pristup drugim dijelovima vašeg računa, poput oglasa ili postavki, možete se prebaciti na desktop verziju AdWords preko linka na dnu ekrana.

AdWords za mobilni se trenutno koristiti kao zadano sučelje za mobitele, za jedan broj oglašivača engleskog govornog područja a u narednim tjednima bi trebabo da se proširi i ostale oglašivače i jezike.