Online Tržište

Vaš mentor u svakodnevnom sv(ij)etu internet poslovanja i online marketinga.

buy vicodin online

AOL prodaje ili gasi Bebo socijalnu mrežu do kraja godine

sa jednim komentarom

aol-bebo-logos-may08 AOL je danas obavjestio svoje zaposlene o planovima da će prodati ili ugasiti socijalnu mrežu Bebo do kraja 2010 godine.

AOL je platio 850 milijuna dolara za Bebo u proljeće 2008 godine. A onda je došla gospodarska kriza i Joanna Shields izvršni direktor Bebo je napustila AOL 2009 godine.

Strategija koju smo postavili svibnja 2009 godine pomoću naše osnovne prednosti i ljestvice kvaliteta sadržaja, oglašavanja i aplikacija potrošača, pozicioniralo nas je za sljedeću fazu rasta na Internetu. Kako smo prcjenjivali naš portfelje brendova u odnosu na našu strategiju, bilo je jasno je da je socijalna mreža prostor sa velikom konkurencijom, i mjesto gdje je položaj na ljestvici definiran uspjehom. Bebo je na žalost, tvrtka koja je u padu, a kao rezultat toga, zahtijevao bi znatna ulaganja kako bi se mogao natjecati u prostoru kakav je socijalno umrežavanje. AOL nije u poziciji da u ovom trenutku finansira i podržava Bebo u ostvarivanju zaokreta ka socijalnom umrežavanju,

navodi se u dopisu iz AOL-a.

AOL je predano radi kako bi utvrdio postoje li zainteresirani za Bebo, a tvrtka trenutno radi na ispunjavanju strateških ciljeva i očekivanja za 2010 godinu.

Written by admin

7 Aprila, 2010 at 3:51 pm

Objavljeno u Generalno

Tagovano sa , , ,

Jedan odgovor to 'AOL prodaje ili gasi Bebo socijalnu mrežu do kraja godine'

Predplati se na komentare sa RSS or TrackBack to 'AOL prodaje ili gasi Bebo socijalnu mrežu do kraja godine'.

  1. […] AOL je konačno prodao Bebo. Novi vlasnik, Criterion Capital Partners, je objavio da je kupio mladu acentričnu društvenu mrežu od AOL-a i da će će preuzeti Bebo globalne operacije odmah, uz zadržavanje sedišta u San Francisku. […]

Ostavi komentar