socialwok_logo-e1273984800389 Socialwok je objavio novi dodatak za Microsoft Outlook koji se zove Socialwok Outlook Social Connector. To omogućuje Outlook korisnicima pregled pošiljateljevih Socialwok aktivnosti na strani primljene e-pošte i mogućnost da vide e-mail adrese njihovih Socialwok kontakata, profil i fotografije u Outlook Contacts folderu.

Evo kratki video demonstraciju Socialwok:

Socialwok je Cloud orjentisana suradnja i microblogging platforma koja je do sada bila usredotočena na Google Apps kupace, a pozicionirana kao nedostajali socijalni sloj Google Apps produktivnosti. Servis radi na Google App Engine i jedan je od najbolje ocijenjenih aplikacija Google Apps a bio je TechCrunch TC50 Demopit pobjednik prošle godine.

Ovaj Socialwok Outlook Social Connector za Microsoft Outlook je samo prvi korak u onom što planiramo učiniti sa Microsoft Office platformom i za desktop kao i za Cloud. Microsoft Office 2010 također uključuje izdanje Microsoft Office Web Apps. Vidimo da Microsoft postaje dominantan igrač u Office Productivity prostoru baziranom na Cloud-u. Radeći blisko sa Microsoft-om, moja tvrtka ima za cilj ostvariti našu viziju a to je da bude najveća poslovno društvenih mreža uredske produktivnosti u svijetu baziranu na Cloud-u,

kaže Yong Ming, izvršni direktor Socialwok o ovoj novoj značajki i novom partnerstva sa Microsoft-om.

Integracija društvenog konteksta u e-mail je rastući trend. Na primjer, novi socijalni CRM Gmail plugin Rapportive, drugi Outlook Social Connectors for LinkedIn, Facebook and MySpace, Socialcast’s Outlook integration i Gist.

Socialwok je posvećen da donese moć tehnologije društvenog umrežavanja poput pasivne dijeljenja malim i srednjim poduzećima. Postoje mnoge male i srednje tvrtke na platformi Microsoft Office koje već koristite Microsoft Outlook za svakodnevno slanje poruka,

rekao je Ming.

outlook2010_stream_socialwok_email

outlook_activity_navin_only