Imageboard sajt 4chan je neverovatno uvredljiv, neprihvatljiv i jedan od najkreativnijih stvari na Internetu a takođe je jedan od najuticajnijih sajtova kada je u pitanju Web kultura. Web podzemlje postaje mainstream i 4chan posebno "slučajna" tabla poznata kao / b / je dom za podzemlje.

Ali neki 4chan korisnici kažu da 4chan izgleda bljutavo. Poznato je da je osnivač 4chan-a, Christopher Poole, poznatiji kao "sporan", radi na nečem novom. On je podigao 625.000 dolara za novi poduhvat koji će verovatno biti postavljen na canv.as, domen koji je Poole nedavno kupio. Slika ispod pokazuje kako će to verovatno da izgleda.

4chan2

Poput 4chan-a, to će biti način da podelite i komentare na slike ali za razliku od 4chan nije u formi pojedinačnih poruka već je to neka vrsta soba za ćaskanje.

Ono što ostaje da se vidi da li će se varvarskoj masi Anonimnih, drugo ime za tzv / b /-tards, svideti novi format. Definitivno se kreće brže od 4chan-a i u zavisnosti od toga kako je implementiran može da radi ono što 4chan korisnici žele da rade. Poznato je da Anonimni ne vole promene ali bez obzira na to kako će se završiti sve oko canv.as to bi ipak trebalo da bude interesantna promena za Internet kulturu.