22oz_farmville_slurpee_srs50-psd Zynga je imao burnu sedmica. Gigant društvenih igara je napravio petogodišnje partnerstvo sa Facebook-om, kupio kinesku kompaniju društvenih igara XPD Media i otvorio kancelariju u Pekingu. A danas, Zynga objavljuje svoju prvu maloprodaju i proizvodno partnerstvo u istoriji kompanije. 7-Eleven se udružio sa Zynga u ponudi FarmVille, Mafia Wars i YoVille brendiranih artikala kroz mnoge praktične proizvode, uključujući Slurpee i Big Gulp čaše u 7.000 prodavnica.

Ukupno će biti više od 30 brendiranih artikala u prodavnicama, od čaše, flaša sa vodom, potpisanih sladoleda i još mnogo toga. Ovaj posao je proistekao iz nedavnog lansiranja Zynga poklon kartice u prodavnicama 7-11. Kampanja će početi 1. juna i trajaće šest nedelja.

Zynga kaže da ovo partnerstvo predstavlja način na koji će Zynga dovesti svoj brend i offline masama.

Kompanija je objavila i novu statistiku pokazujući da 10% Amerike igra Farmville a 80% njenih igrača se angažuju svaki dan bilo na Farmville, Mafia Wars ili YoVille.

Iako je Zynga vezana za Facebook, za sada, gaming firma je stavila do znanja da i dalje planira da održi svoju nezavisnost kao biznis, kroz svoje Zinga Live projekte i druge stvari. Ovo brendiranje i promotivno partnerstvo svakako će pomoći da napravi svoj brend i puno jače ime.