Online Tržište

Vaš mentor u svakodnevnom sv(ij)etu internet poslovanja i online marketinga.

buy vicodin online

Od sada možete da plaćate i sa PayPal-om na Facebook-u

bez komentara

Facebook je upravo saopštio da će PayPal biti prihvaćen kao izvora finansiranja za Facebook reklame. Saopštenje se očekivalo od Facebook-a i PayPal-a još ranije je su se ove dve kompanije složile, kako same kažu, da zajedno rade na omogućavajući korišćenje PayPal-a za finansiranje različitih Facebook rashoda.

paypal

Saopštenje jeste važno, i to ponajviše jer ukazuje na dobar radni odnos između najveće društvene mreže na svetu i verovatno najvažnijeg procesora online plaćanja.

Facebook mora da uveća svoje prihode od oglašavanja, a kao jednostavan način za to je uvođenje novca na jednostavniji način. PayPal je takođe profitirao, sada je i de-facto postao metod plaćanje baš svega na mreži. Takođe, kako Facebook bude rastao, PayPal će prebacivati milione preko svojih servera ka Facebook-u a uz to naravno ide taksa koju će PayPal da kolektuje.

PayPal je veoma pouzdan način plaćanja u koji mnogi korisnici veruju a ovom saradnjom sa Facebook-om nadaju se da će da otvori vrata Facebook oglašavanja za ljude koji do sada nisu želeli da koriste svoje kartice jer su bili nepoverljivi.

Written by admin

25 Juna, 2010 at 10:19 pm

Ostavi komentar