Online Tržište

Vaš mentor u svakodnevnom sv(ij)etu internet poslovanja i online marketinga.

buy vicodin online

Prvi trailer novog filma The Social Network poznatijeg kao Facebook film

bez komentara

Columbia Pictures je upravo objavio prvi trailer za svoj novi film, The Social Network. Kao i plakat koji je debitovao prošle nedelje on je intrigantan i provokativan u isto vreme.

The Social Network, inače poznat kao "Facebook film" je zasnovano na knjizi The Accidental Billionaires (Slučajni Milijarder). To je hronika formativnih dana Facebook-a, od svog osnivanja u studentskoj sobi Harvard-a preko ranih početaka koji su doveli do uspeha. Scenario Aaron Sorkin, režiser David Fincher a filmska zvezda Jesse Eisenberg igra Zuckerberg-a. Premijera filma se očekuje u oktobru.

Fraza koja se prožima filmom, "Ne možete steći 500 miliona prijatelja a da ne steknete i nekoliko neprijatelja", izgleda da sumira neke od početaka Facebook-a. Film je o mladim ljudima koji dolaze u situaciju da stvare nešto mnogo veće od sebe kao i o odanosti, zavisti i novacu.

Mnogi se pitaju zašto je Facebook i njegova priča dostojna filma, a pogotovo filma na nivou pisaca i reditelja A produkcije. Odgovor je, Facebook dominira prostorom online komunikacija današnjice. Njegov neverovatan uspeh i rast do ovih granica u samo šest godina a činjenica koliko je postao važan su diskusije koje se vode o privatnosti i vlasništvu nad podacima.

Written by admin

27 Juna, 2010 at 1:10 pm

Ostavi komentar