Web tehnologija je revolucionalizirala financiranje pa je danas lakše nego ikada praćenje novčanih tokova i praćenje trendova u vašoj potrošnji. Mint.com je lider u ovom carstvu osobnih financija, njegova tehnologija olakšava praćenje više korisničkih računa, analizu trendova potrošnje te upravljanje financijskim ciljevima.

Tvrtka Mint na ovom polju i nema pravog konkurenta, tako da se otvorio prostor za inDinero, Y-Combinator startup.

inDinero je web orjentisana financijska nadzorna ploča za male poduzetnike. Kao i Mint, kolektuje financijske podatke sa bankovnih računa, ulaganja i drugih izvora i stavlja ih u jednostavno, lako za navigaciju sučelje gdje možete brzo vidjeti vaše prihode, potrošnju, nedavne aktivnosti itd.

Aplikacija je podijeljena u pet dijelova, Nadzorna ploča, Prihodi, Potrošnja, Planiranje i Trendovi. Nadzorna ploča daje pregled vaših poslovnih financija, Prihodi pružaju detaljne informacije o vašim prihodima, Potrošenja prestavlja vaše različite troškove, Planiranje vam pomaže da postavite ciljeve za svoju tvrtku, Trendovi analiziraju i prestavljaju grafikonom trendove potrošnje i prihoda, kako bi korisnici imali što bolji uvid .

Tvrtke trebaju ovu vrstu informacija u cilju smanjivanja troškova i maksimiziranja prihoda

inDinero je orijentisan na male tvrtke i nada se da će se zahvaljujući dobo rješenim poslovnim alatim brzo razvijati i rasti.

indinero-dashboard-640

indinero-bank-640