21900v1-max-150x150 Involver, kompanije koja pomaže i brendovima i manjim firmama u upravljanju svojim prisustvom na Facebook-u, Twitter-u i drugim online portalima, lansirao je novu kontrolnu tablu koju je nazvao AMP.

Kontrolna tabla dozvoljava brendovima sakupljanje svih svojih ulaznih tweet-ova, Facebook komentara i ostalih poruke na jedan sajt i to ne samo za praćenje dolaznog sadržaja, nego, možete da odgovorite na poruke direktno sa stranice.

Involver je osnovan 2007 godine i ima neke velike brendove kao klijente, poput Warner Brothers, American Apparel, Facebook i Alicia Keys. Pod terminom klijenti on podrazumeva 80.000 brendova/agencija i 200 miliona "Like" veza na Facebook-u. Ova brojka uključuje mnogo "dupes" (ljudi koji "Like" više od jednog brenda koji koristi Involver), a neki od ovih brendova verovatno su samo koristili aplikaciju ili dve, ali je definitivno brojka impresivna. Involver je proveo poslednjih godinu i po dana radeći na aplikacijama kao što su Signup Forms i muzički plejer za Facebook, a AMP kontrolna tabla se nudi uz njih.

Involver-ova cena, koja uključuje i AMP kontrolnu tablu i kolekciju aplikacija, će iznositi 1000 dolara plus mesećni opseg za velike firme (skaliranje naviše je u zavisnosti od broja Facebook/Twitter Fan-ova i broja kanala kojim oni upravljaju). Takse za manja preduzeća su nekoliko stotina dolara.

Involver nije prva kompanija koja je ponudila social-medijsku kontrolnu tablu, tu su ponude i Scout Labs, Hoot Suite i PeopleBrowsr. Wildfire se takođe takmiči sa Involver-om i na frontu aplikacija.

involvershot1-1