Adsense-make-money Sve tvrtke trebaju prodaju kako bi preživjeli. To vrijedi bez obzira da li se poslovanje obavlja online ili offline. To je prilika za vas ali ako ste u mogućnosti da generirate on lead-ove za druge osobe u zamjenu za neku vrstu plaćanja. Postoji mnogo načina na koje možete to učiniti, ali vjerojatno najveće tržište je u pristupu onim tvrtkama koje još nemaju Internet prisutnost.

Što je u u biti lead?

Vjerojato sada razmišljate zašto generirati online lead-ove za osobe kad možete i prodavati affiliate proizvode i uzeti procenat od svake prodaje.

To je potpuno razumno razmišljanje ali uistini to uvijek nije tako lako ni uraditi. A ako malo razmislite mislite, što bi moglo biti jednostavnije od prodaje lead-ova tvrtkama? Lead u osnovi znači da ih šaljete netkom tko bi mogao kupiti nešto od njih. Ne netkom tko je kupio proizvod, nego netkom tko bi mogao da kupiti u nekom trenutku u budućnosti.

Što bi radili?

Vaš posao bi bio da šaljete ljude koji su zainteresirani za određeni proizvod ili uslugu na tvrtkin web sajt. Nakon toga na tvrtki je da ih ubjede da kupe neki proizvod ili uslugu.

Da bi i vi započeli raditi ovakav jednostavan posao trebat će vam web sajt ili blog za to. Recimo na primjer da ste postavili besplatnu web stranicu koja se tiče ribolova i da ste počneli dobivati dobar promet sa tražilica. Trebalo bi da napišite kvalitetan sadržaj i preporučite affiliate proizvode i razne druge web stranice. Ako ste preporučivali dobru stranicu i slali im dobar prometa moći ćete dobro da zaradite na taj način.

Besplatne web stranice na Squidoo vam pružaju sve statistike prometa koje su vam potrebne, tako da ako ne želite da plaćate za vlastiti web sajt onda vam preporučujem da ga posjetite.

Ima dosta ljudi koji bez previše pompe zarađuju novac online generirajući lead-ove za tvrtke svih oblika i veličina, a sve što trebate učiniti jeste da pronađete neku koja će vam odgovarati.

Iznos novca koji možete da dobijete u zamjenu za promet koji šaljete će varirati ovisno o tome čime se tvrtka bavi i koliko prometa šaljete. Prvo što bi trebali da učinite jeste da malo istražujete i saznate o drugima koji su zarađivali ili još uvjek zarađuju novac na ovaj način, i da se raspitate koliki iznos oni uzimaju.

Uz neka eksperimentiranja možete izgraditi brojne web sajtove, blogove ili Squidoo lens, koje će vam omogućiti da generirate lead-ove za više različitih tvrtki. Imajući ovo na umu možete napraviti prilično veliki novac koji će doslovno pristizati po automatizmo s obzirom da nemate što raditi kada jednom sve uspostavite.