Online Tržište

Vaš mentor u svakodnevnom sv(ij)etu internet poslovanja i online marketinga.

buy vicodin online

Verizon ulazi u mobilnu trgovinu sa novom investicijom

bez komentara

verizon_logo Verizon Ventures, koja je ulagački ogranak kompanije Verizon, uložila je 400.000 dolara u CardStar. Bostonska kompanija CardStar pravi mobilne aplikacije za iPhone, Android i BlackBerriy koje korisnicima omogućavaju da sačuvaju sve svoje članske karte u jednom digitalnom magacinu.

Investicija je deo trajnih interesa Verizon-a u mobilnoj trgovini, interes koji se može proširiti u karijeru radom sa AT&T i T-Mobile u posebnoj inicijativi oko mobilnog plaćanja.

CardStar se nada kapitalizaciji na raskrsnici tradicionalne lojalnosti, nagrada i klupskih programa sa mobilnom tehnologijom, koji je u zadnje vreme popularan trend koji s vremenom treba da postane sve relevantniji. Korisnici mogu zameniti svoje fizičke klubske kartice sa digitalnim replikama i potencijalno dobiti od trgovac koji ih nude benefite za to. Aplikacija se takođe integriše sa Foursquare-om.

Veliko je interesovanje za mobilno plaćanje ali mobilno plaćanja još uvek nije zaživelo u pravom kapacitetu. Dakle, šta se još nalazi u novčaniku? Mnogo različitih kartica.

Sa ovom investicionim Verizon-a, CardStar je podigao ukupno 1,4 miliona dolara finansiranja. CardStar takođe navodi da su download-ovani više od 1,4 miliona puta i ima da imaju 700.000 korisnika.

Written by admin

21 Augusta, 2010 at 2:08 pm

Ostavi komentar