300px-Onlinewritingjobsforbeginners Neki su ljudi, naravno, više usredotočeni na zarađivanje novca online, čisto zbog mogučnosti da se non-stop zarađuje, svih 24 časa dnevno. Ako znate što trebate činiti, možete i vi zarađivati novac svaki čas samo od pisanja nekoliko jednostavnih oglasa.

Štoviše, ne treba vam ni puno novaca da biste započeli (zapravo možete kontrolirati ono što ste potrošili sve do posljednjeg novčića) a možete raditi u svom vlastitom ritmu. Tajna uspjeha je u tome da znate koje proizvode i usluge trebate promicati da bi zaradili novac.

Svaki dan tu je neka grupa ljudi koja zarađuje novac od pisanja malih oglasa za proizvode po vlastitom izboru. To je zapravo prilično jednostavan zadatak kada znate kako to činiti a velika stvar je da zapravo vi lično ništa ne prodajete.

Pitate se kako započeti?

Ključ je da se pridružite web sajtu koji nudi mnogo affiliate proizvoda i sve to pod jednim virtualnim krovom. Trenutno najbolja dva su Commission Junction (daje vam pristup za promicanje širokog spektra proizvoda i usluga) i ClickBank (koji se koncentrira više na digitalne proizvode).

I jedan i drugi su besplatni tako da nakon što im se pridružite možete promovirati bilo koji proizvod putem pisanja kratkih oglasa kroz Google AdWords i slične programe.

Možete se oglašavati bilo gdje a Pay Per Click programi su najbolji za korištenje jer ne plaćate ništa osim ako netko zaista klikne na oglas koji ste napisali. Kada upoznate kako točno ovi programi rade i pročitate sve informacije navedene na ovim web sajtovima biti ćete u mogućnosti da izvučete najbolje rezultate iz svakog oglasa koji postavite.

Također možete privući promet na proizvode koje promovirate tako što ćete izgraditi web sajt i oglase postaviti i na njega. Uglavnom, treba da krenete polako i da pratite kako se sve odvija. Pay Per Click oglašavanje može biti jako skupo ako ne uradite bar neke male početne testove na proizvodima kako bi vidjeli koliko dobro bi se prodavali. Stoga budite oprezni i birajte svoje prve proizvode pažljivo.

Najbolja strategija bi bila da unaprijed odredite za svaki dan određeni iznos novca koji nećete prelaziti. Na primjer, možete reći da nećete potrošiti više od 5 dolara dnevno na sve oglase koje odaberete da promovirate (iako je očito da sa ovo niskim proračunom ne bi mogli učinkovito promovirati više od dva ili tri proizvoda ili usluge). Nastojte da vodite točne bilješke o tome koje strategije rade bolje od drugih i na kojim oglasima treba još da se poradi.

Jedna od stvari koja privlači ljude na zarađivanje novca na ovaj način jeste što pisanje svakog oglasa traje samo nekoliko minuta a zarada može biti ogromna. Vi možete zaraditi i od oglasa koji je napisan prije mjesec dana, tako da što više oglasa napravite bolje ćete rezultate ostvariti.

Također ne treba da birate samo proizvode koji se vama na neki način dopadaju. Uzmite vremena da ispitate što je to što može da prođe i kod drugih ljudi.

Dakle, ako želite neku praksu u pisanju kratkih oglasa za sve vrste proizvoda i usluga, posjetite ClickBank, Commission Junction i Google AdWords, a zatim počnite vlastiti posao.