Email Envelope on White background Mail.com Media Corporation (MMC), vlasnik OnCars, Deadline.com, Movieline.com i Boy Genius Report, prodao je svoj Mail.com domen i e-mail servis United Internet AG, multimilijarderskom Njemačkom Internetu provider-u i telekom gigantu. Nagađa se da je vrijednost prodaje između 50 i 100 milijuna dolara.

U svojoj objavi MMC navodi da je ušao u “strateško partnerstvo” sa United Internet AG. Kao dio ugovora, MMC će ostati “primarni globalni provider sadržaja za Mail.com portal” unatoč svojoj prodaji. Mail.com e-mail korisnici će s vremenom biti preusmjereni na GMX Mail, podružnicu tvrtke United Internet AG. Oni će zadržati svoje e-mail adrese dok će GMX sučelje i platforma zamijeniti sadašnju Mail.com platformu.

Dvije kompanije također su se složile da zajedno rade na pokretanju novih kompanija na međunarodnim tržištima, počevši od Njemačke i Indije.
MMC će vjerojatno nakon ovoga promijeniti svoj brend kako bi se usredotočio na objavljivanje digitalnih sadržaja sa svojih podružnica.