fanappz Fan Appz koji se bavi razvojem socijalnih aplikacija upravo je objavio da je integrisao svoju platformu sa Facebook Places. Kompanija navodi da ovo daje poslovanjima "moćan i jednostavan način da kreiraju visoko relevantne ponude zasnovane na kupčevim offline aktivnostima."

To ne zvuči loše. Ovo je prva socijalno marketinška platforma koja je integrisana sa Facebook Places, navodima kompanija Fan Appz. Ovo će omogućiti potrošačkim markama, trgovcima i lokalnim kompanijama da angažuju i nagrade svakog kupca koji se prijavi preko Facebook-a.

Ovo je upravo ta stvar koja čini Facebook tako moćnim oruđem u prostoru “prijave”. Ima ogromnu bazu korisnika, prepoznavanje brenda i programersku zajednicu koja stvara nove mogućnosti za kompanije što daje Facebook Places određenu prednost nad konkurentima kao što su Foursquare, Gowalla i ostali.

Fan Appz ima ogroman rast u protekloj godini, kao i na desetine hiljada kompanija koje su koristile našu platformu kako bi izgradile i ojačale veze sa kupcima. Sa FanAppz ponudom za Facebook Places, kompanije sada mogu da podignu svoj nivo Facebook marketinga nagrađivanjem kupaca za njihovu interakciju u fizičkom svetu,

izjavio je izvršni direktor Jon Siegal.

FanAppz takođe napominje da je paket rešenja "veoma merljivi", što je očigledno sredstvo kada govorimo o social-medijskom marketingu.