live-chat-software-live-chat-for-customer-service-and-support-live-chat-software-for-websites-1 Salesforce je upravo kupio chat tvrtku Activa Live. Activa Live razvija Activa Live Chat, live chat software na zahtijev za usluge kupcima, podršku i proaktivnu online prodajnu interakciju. Softver omogućava kompanijama praćenje, identificiranje i povezivanje sa online posjetiteljima u stvarnom vremenu, pomaže povećanju prodaje i zadovoljstva kupaca.

Softver također uključuje značajku koja otkriva što posjetitelj tipka i prije nego što je njegova poruka poslana što pomaže live chat agentima da pronađu najbolje rješenje za pitanje klijenta bez pretraživanja knjižnica i arhiviranih odgovora.

Activa je dostupna i kao browser bazirana inačica i kao desktop verzija za sve platforme. Tvrtkinu tehnologiju koriste Best Buy, American Apparel i brojne druge poznate marke. Activa također nudi i aplikaciju za Salesforce App Exchange. Kupovinu su potvrdile obje tvrtke mada bez datih pojedinosti. Može se pretpostaviti da će Activa Live Chat biti integriran u Salesforce Cloud Service, koji je SaaS korisnička servisna platforma.

Nedavne Salesforce akvizicije uključuju Sitemasher i Jigsaw.

live-chat-software-live-chat-for-customer-service-and-support-live-chat-software-for-websites