Facebook-onlinetrziste U veljači se počelo pričati o Facebook-ovom tajnom projektu Titan, e-mail klijentu koji se neslužbeno naziva “Gmail ubojica”. Prema dobro upoznatim izvorima, upravo je to ono što će biti predstavljeno u ponedjeljak tijekom Facebook-ovog specijalnog događaja.

Izvori također navode da se ne radi samo o osvježenju UI za Facebook-ov postojeći servis poruka sa POP pristupom. Umjesto toga, Facebook gradi potpuni webmail klijent, i bez obzira što se nalazi u ranoj fazi svog lansiranja vidi se da postoji ogroman potencijal.

Facebook ima najpopularniji foto proizvod na svijetu, najpopularniji proizvod za događaje na svijetu, a uskoro će imati i vrlo popularan proizvod za dnevne pogodbe na lokalnom nivou. S tim u obzir, Facebook može u dizajn svog webmail klijenta uklopiti i sadržaja svojih najpopularnijih proizvoda a tu je i društveni element, Facebook zna tko su vaši prijatelji i koliko ste usko povezani sa njima.

Pod pretpostavkom da se navodi ovih izvora pokažu kao točni, to će onda umnogme objasniti borbu Google-a i Facebook-a oko kontakt informacija.