Online Tržište

Vaš mentor u svakodnevnom sv(ij)etu internet poslovanja i online marketinga.

buy vicodin online

Google predstavio Android Market za web preglednike

sa jednim komentarom

f8d8529d-e2b8-448c-87ee-78237e55ebb3-small Korisnici mobitela koje pokreće Google Android operacijski sustav su dobili više načina za pregledavanje i kupovinu aplikacije za igranje igara, čitanje vijesti i ostalog. Google je objavio Android Market putem kojeg možete pregledavati i tražiti aplikacije direktno na web pregledniku a također i instalirati direkto na svoj Tablet ili smartphine uređaj.

Do sada Android Marketu ste mogli pristupiti samo putem mobilnih uređaja. Web Android Market ima više od 100 tisuća aplikacija, igara i widget-a koje možete slati direktno na vaše Android uređaje u samo nekoliko klikova. Kao i Android Market aplikacija, Web Store vam omogućava da pregledate aplikacije po kategorijama ili po popularnosti. Novost je mogućnost dijeljenja aplikacija putem Twitter-a, možete čitati i pisati komentare na pojedine aplikacije direktno na Web-u ili sa mobilnog uređaja.

Chris Yerga, direktor inženjeringa za Android Cloud usluge također navodi da će Google početi da daje potporu i za kupovinu unutar aplikacija, što znači da Android programeri mogu omogućiti korisnicima da kupuju virtualna dobra kao što su dodatne razine ili značajke unutar same igre. To je značajka koju Apple iPhone već ima.

Osim Android Market-a, Google je demonstrirao i rad svog novog operacijskog sustava namjenjenog Tablet-ima, Android 3.0 Honeycomb.

Written by admin

3 Februara, 2011 at 2:31 pm

Jedan odgovor to 'Google predstavio Android Market za web preglednike'

Predplati se na komentare sa RSS or TrackBack to 'Google predstavio Android Market za web preglednike'.

  1. […] Blogger navodi da se radi i na aplikaciji za ne-Android gadgete također, ali za sada aplikacija je dostupna samo za Android uređaje, preko Android Market-a, koji je od nedavno postao dostupan izravno na web-u. […]

Ostavi komentar