Zaradite-Tweet-ujući-od-kuće Slavne osobe odavno zarašuju novac tweet-ujući o različitim proizvodima. Dakle, plaćeno tweet-anje nije ništa novo. No, zahvaljujući manjim sponzoriranim tweets-ima, sada i vi možete biti plaćeni za tweet-anje. Plaćenje za tweet-anje se temelji na vrlo jednostavnoj ideji, oglašivači ili sponzori tweet-a će vam platiti da tweet-ate o njihovim proizvodima i uslugama.

Budući da pored svog posla nemaju baš mnogo vremena da traže ljude koji bi za novac tweet-ali o njihovim proizvodima ili uslugama, oglašivačima je dobro došlo što su se pojavili web sajtovi koji to rade za njih. “Budite plaćeni za tweet-anje” web sajtovi u pravom smislu riječi posrednici između vas i sponzora tweet-a. Prijava na takvim sajtovima je besplatna a oni vam onda pronalaze odgovarajućeg oglašivača o čijim proizvodima ili uslugama bi tweet-ali i na kraju bili plaćeni za to.

Sponzorirani tweets se različito plaćaju ovisno o tome što oglašivač želi da promovira tweet-om i o tome koliko je važan taj proizvod ili usluga. Također, veoma je bitno koliko sljedbenika imate i kako oni reagiraju na promocije. Sve to utiče na to koliko možete da očekujete da ćete zaraditi tweet-ujući sponzorirane tweets-e. No, za većinu tweets možete očekivati da će biti plaćeni od 0.10 dolara do 5 dolara po tweet-u. 

U slučaju da ste zainteresirani za ovakav način zarade na Internetu evo nekoliko web stranice na kojima možete biti plaćeni za tweet-anje:

SponsoredTweets.com – Možda najveći i najpoznatiji sajt koji plaća za tweet-anje, koji surađuje sa slavnim osobama kao što je Diddy i Kendra Wilkinson kao tweeter-ima i Microsoft i Volvo kao oglašivačima.

PaidPerTweet.com – Bit ćete plaćeni do 5 dolara po tweet-u!

TwitPub.com – TwitPub je na tržnica napravljena za Twitter, na kojoj korisnici mogu kupovati i prodavati premium tweets-e.

Twivert.com – Ne samo da ćete biti plaćeni za tweet-anje, nego možete zaraditi još novca upućivanjem prijatelja na Twivert.

Naravno, nemojte očekivati da ćete zaraditi milijune tweet-ujući za novac, milijune zarađuju velike zvijezde, ali ipak, ovo je vrlo jednostavan način da zaradite nešto novca.

Ako ste korisnik na društvenoj mreži Twitter onda već tweet-ate, pa zašto sada ne bi tweet-ali za novac? Ako niste do sada koristili Twitter evo vam razloga da počnete, tweet-anje nije teško tako da možete sjedeći kod kuće i tweet-ujući da zaradite sebi dodatno novca.