mzl.vvcvqeri.320x480-75 Google ulazi na tržište grupnih poruka pokretanjem novog sajta i aplikacije za iPhone pod nazivom Disco. Disco Messenger je servis za grupne poruke. Servis koristi Disco.com domen koji je Google kupio na Domainfest-u prošle godine za 255 tisuća dolara. Disco.com sajt je već aktivan a i beta aplikacija se već nalazi na App Store.

Grupne poruke omogućuju manjim skupinama ljudi da razmjenjuju SMS poruke unutar te grupe, pa je tako i sama komunikacija intimnija i zanimljivija. Potpuno istu stvar omogućuje vam Disco Messenger, iza čijeg rada stoji Max Levchin i njegova tvrtka Slide koju je Google kupio prošle godine za 182 milijuna dolara. Slide je i pre Google akvizicije radio iPhone akvizicije a jedna od poznatijih je i Super Poke.Slide sada funkcioniše kao samostalna poslovna jedinica unutar kompanije Google, tako da ova aplikacija nije povezana sa bilo kojim Google-ovim socijalnim projektom.

Kako će aplikacije da zaživi na ionako već prezasićenom tržištu grupnih poruka, ostaje da se vidi, a vi možete da preuzmete i probate ovu besplatnu aplikaciju ovde.