Anshe-Chung-Ailin-Graef-onlinetrziste Koliko biste platiti za neku imaginarnu nekretninu? Da li bi vas iznenadio podatak da je Anshe Chung zaradila milijune dolara iznajmljivanjem virtualnih nekretnina?

Prije deset godina Ailin Graef je bila samo još jedan igrač online igara sa virtualnim avatarom pod nazivom Anshe Chung. Danas ova mlada poduzetnica Kineske tvrtke upravlja imovinom u online video igrama vrijednom milijune američkih dolara. Pitate se kako je to moguće?

U nekim online svijetovima, kao što je Second Life, valuta za plaćanje u igri (u ovom slučaju, Linden dolar) može se prodati za stvarni novac. Ailin ili Anshe počela je zarađivati ​​virtualni novac dizajniranjem i prodajom virtualnih modnih predmeta za avatare svojim prijateljima. Online zarada koju je ostvarila uložila je u virtualne nekretnine. Danas, Anshe Chung Studios ima više od 80 zaposlenika koji upravljaju tisućama nekretnina koje se daju u najam, pomažu u dizajniranju novih 3D virtualni chat soba, ostvarujući milijunsku zaradu na Internetu. Anshe Chung je prva osoba čija je virtualna imovine premašila vrijednost od milijun dolara u stvarnom svijetu, a Anshe Chung Studios najveći nezavisni developer virtualne imovine ikada.

Svaka online video igra ima neki svoj način rukovanja valutom. Neke vam jednostavno daju bodove, neke vam omogućavaju da obavljanjem zadataka zaradite novac, a većina njih će vam omogućiti da virtualna dobra i valutu konvertujete u stvarni novac i obratno. Second Life omogućuje korisnicima da vrlo lako zamjene ​​linden dolare za američki dolara ili euro. Igrači online igrica, poput Anshe Chung / Ailin Graef su u tome vidjeli priliku da se ostvari odlična online zarada.

Ailin Graef je sredinom 2004 godine počela sa dizajniranjem malih animacija / stilova za virtualnu modu. "Za nekoliko nestvarnih dolara možeš imati ovaj divni alternativni dizajn". I danas, Anshe Chung Studios pravi prilagođena dobra sa kojima možete obući svoje avatare u nekoliko online svjetova.

Ailin Graef je potom zarađenu virtualnu valutu počela da investira izvan mode. U nekim virtualni svjetovi, poput Second Life-a, možete kupiti zemljište, na kome bi na primjer gradili kuću. To je ono što je Ailin Graef i učinila, kupovala je zemlju a nakon nekog vremena upravljala je velikom imovinom u Second Life-u.

Danas možete otići na Azure Islands, koji je izgrađen od strane Anshe Chung Studios, i iznajmiti sebi parcelu čije je početna cijena od 821 L$ ili 3 američka dolara za tjedan. Osim iznajmljivanja parcela tu je i veliki broj drugih mjesta poput virtualnih plesnih klubova koji privlače veliki broj korisnika i koji donose dobru zaradu. Anshe Chung Studios svoju virtuelnu imovinu i dobra ima i u drugim online svjetovima, Entropia, IMVU i drugi, nudeći korisnicima dobra mjesta na kojima mogu da uživaju živeći svoj virtualni život.

Anshe-Chung-Azure-Islands

Online nekretnine su bile tek početak, potom je došao AnsheX, koji je virtualna mjenjačnica u kojoj možete konvertovati američke dolare u Linden dolara. Isto važi i za Euro i PED (valuta za Entropia) ili IMVU kredite i Hong Kong dolare.

Ailin Graef se tu nije zaustavila, svoje virtualn carstvo nastavlja da širi i izvan video igara, pa je tako Anshe Chung Studios jedan od glavnih partnera u društvenoj mreži i online chat programu Frenzoo, čije je sjedište u Hong Kongu.

Ailin Graef je izgradila pravo virtualno carstvo fokusirajući se na ljude koji igraju online igrice. Milijuni igrača predstavljaju sve veći dio naše populacije pa se tako povećavaju i mogućnosti online zarade u tim digitalnim svjetovima. Ailin Graef je prvi virtualni milijunaš, pravi mogul digitalnog svijeta.