google-adwords-editor-onlinetrziste Google je lansirao verziju 9.5 Google AdWords Editor-a za Windows i Mac računala. Najnovija verzija pojednostavljuje više zadataka, dajući veću kontrolu nad eksperimentima i podršku za lokacijsku ekstenziju.

AdWords Editor-a 9.5 sadrži dugačak popis dodatih značajki, a među najznačajnim je obnovljeno korisničko sučelje, koji daje dodatne informacije o statusu i pruža tekst upozorenje kada vraćate promjene.

Dodatna podrška za slike i ekstenzija nalazi se u verziji 9.5. Korisnici mogu koristiti nekoliko novih veličina slike za desktop i mobilne oglase, a ekstenzija lokacije sada se može uređivati ​​ili kreirati manualno izravno iz sučelja AdWords Editor-a. Također, dodavanje više stavki će sada biti znatno lakše.

Oni koji rade na velikim računima sa više kampanja će biti zadovoljni sa novom "background download" značajkom, koja uzima podatake iz kampanje sa kojima trenutno ne radite.

Još jedna ključna promjena je obnovljen skup kontrola za oglasne eksperimente. Korisnici mogu sada:

  • Mjenjati status eksperimenta na grupi oglasa, oglasu ili na razini ključni riječi.
  • Urediti zadane ponude na razini grupe oglasa.
  • Mjenjati množitelje ponude na razini ključnih riječi.
  • Upload i download detalja eksperimenta u CSV ili XML formi.

Sve ove značajke su dodane na postojeće značajke kao što su sposobnost offline rada, pravljenja velikog broja promjene, kreiranja zajedničkog timskog pristupa AdWords-u i kopiranja stavke iz kampanje u kampanju.

Kada sljedeći put pokrenu program, od trenutnih korisnika AdWords Editor-a će biti zatraženi da download-uju verziju 9.5. Ako ne vidite poruku ili ako po prvi put koristite AdWords Editor, možete ga izravno preuzeti sa Google-a.