kralj-Abdulah-ll-zvezdane-staze-onlinetrziste Veliki broj ljudi obožava Star Trek i Star Wars. Kao što je mnogima poznato, postoje dva odvojena tabora, gde svaka zajednica smatra da je bolja od one druge. Ponekad je ljubiteljima naučne fantastike teško držati korak sa svim dešavanjima između ova dva tabora, za koje se mora reći da se baš i ne slažu najbolje. Međutim, postoje obožavaoci naučno fantastičnih filmova i serija koji su u stanju da fasciniraju svakoga svojom strašću za naučnom fantastiko.

Jedan od takvih je i kralj Jordana, Kralj Abdulah II je verovatno najveći obožavalac Zvezdanih Staza (Star Trek). O kakvom se obožavaocu radi govori i činjenica da je odobrio 1,5 milijardi dolara za pravljenje tematskog parka Zvezdanih Staza u Jordanu.

Ovaj park posvećen Zvezdanim Stazama će se prostirati na 183 hektara, a trebao bi da sadrži gotovo sve ćega se možete setiti iz serije. Mnogi obažavatelj su oduševljeni idejom a novac koji Kralj Abdulah ll izdvaja za izgradnju Star Trek parka garantuje da će on po završetku izgledati spektakularno.

Star-Trek-Park-onlinetrziste

Verovatno mnogi neznaju koliko je Kralj Abdulah II povezan sa Zvezdanim Stazama, sigurno da će mnoge iznenaditi podatak da je Kralj on čak i statirao u Star Trek: Voyager.

Još uvek je nepoznato šta će tačno ovaj tematski park sadržavati, ali ono što se zna jeste da je planirano da Star Trek park bude otvoren tokom 2014 godine.

Nema sumnje da će ogroman broj obožavaoca Zvezdanih Staza kao i svih obožavaoca naučne fantastike sigurno željeti da posete ovaj park i uživaju u fantaziji koju će im bez sumnje ponuditi.