google-trusted-stores-onlinetrziste Google blog otkriva novu značajku koju će Google objaviti pod nazivom "Google Trusted Stores".

Odredišna stranica za ovu novu značajku bit će google.com/trustedstores ali ona trenutno nije u funkciju. Nešto više o ovoj novoj značajki moglo se saznati iz videa koji je jučer bio objavljen na Google Operating System Blog ali je on ubrzo nakon objavljivanja njegova dostupnost ograničena.

Na blogu se navodi da će nova usluga "olakšati online kupcima da prepoznaju trgovine koje pružaju izvrsno online shopping iskustvo."

Google je već neko vrijeme planirao da uključi mišljenje o trgovcima kao faktor za rangiranje, ti su planovi realizovani tako da je Google objavio update koji mišljenje o trgovcima pretvara u signal za rangiranje.

Google Trusted Stores, mogla bi jednostavno biti značajka koja se odnosi na oglase i da nema nikakve veze sa organskim mišljenjem. Google je nedavno uklonio checkout badge iz AdWords popisa, tako da bi možda ova nova značajka mogla biti njegova zamijena, ili pak jedna od značajki za Google Product Search?

Ne želim komentirati navode o ovoj novoj značajki. Kompanija je uvijek istraživala nove načine kako da poboljša iskustvo online trgovine, kada budemo imali neku novost korisnici će biti blagovremeno upoznati,

priopćio je glasnogovornik kompanije Google.