cityville+-onlinetrziste Jedna od najpopularnijih društvenih igara na Facebook-u, CityVille, sada je dostupan i na Google +. Sada možete gradite svoj grad i delite ga sa svojim krugovima putem CityVille +.

CityVille se tako pridružuje ostalim visoko popularnim igarama koje su postale dostupne na novoj društvenoj mreži. Google + korisnici su već neko vreme u mogućnosti da igraju Angry Birds i Zynga Poker. Google + ljubiteljima online igranja sada nudi ukupno 18 igrica, uključujući i naslove poput "Zombie Lane" i " Bejeweled Blitz".

Dolazak CityVille igrice na Google + je prilično velika stvar za Google. Nova društvena mreža izuzetno brzo raste i prema poslednjim informacijama već ima oko 50 miliona korisnika. Dolazak ultra popularne online igre kako što je CityVille sigurno će privući određeni broj korisnika na Google + koji će željeti isprobaju iskustvo igranja sa krugovima.

Nije tajna da smo mi veliki ljubitelji Google +. Prošlog meseca objavili smo partnerstvo sa Google-om dovodeći Zynga Poker na Google +, a danas smo uzbuđeni dodavanjem CityVille + da nova platformu za igranje. Mi želimo da naše igre budu dostupne svakome, bez obzira na kojoj platformi oni igraju,

navodi se u obraćanju kompanije Zynga.