google-plus-notifikacija

Google je najavio novu postavku u Google + koja preferira da postane veliki hit, radi se o mogućnosti kontrole tko može da vam šalje notifikacije.

Kathleen Ko iz kompanije Google objašnjava da je ova nova značajka rezultat tražnje korisnika društvene mreže Google +. Kathleen Ko navodi da ova nova postavka neće spriječiti dobivanje obavijesti kad vas netko doda u krug ili komentire na neki od vaših postova, ona će spriječiti prikazivanje notifikacija kada netko pokuša poslati vam sadržaj, spominje vaše ​​Google + ime, poziva vas na hangout, poziva vas da igrate igrice ili vam šalje poruke iz igrice.

Nova postavka je po defaultu postavljena na “extended circles”, što znači da još uvijek možete dobijati notifikacije od ljudi koje ne poznajete, no, korisnici to mogu promijeniti u Google + postavkama.

U ovih nekoliko mjeseci od pokretanja društvene mreže Google +, korisnici su se najviše žalili na to da ne vole da vide sadržaj nekog stranaca koji im se prikazuje kao notifikacija, obavijest.

Kathleen Ko navodo da će ova nova značajka postupno postajati dostupna korisnicima Google + mreže, pa se tako može desiti da možda morati pričekati malo prije nego što budete mogli da je koristite.