Google PlusGoogle je objavio da će njegova društvena mreža Google + u narednih nekoliko dana dobiti nekoliko poboljšanja, kao što su još prefinjenija kontrola stream-a, detaljnija obaveštenja, novi photo lightbox i nekoliko izmena koje se odnose na Google + Stranice.

Prvo, nova kontrola stream-a, koju Google naziva “volume slider” za vaše krugove, će omogućiti korisnicima da podese “slider” kako bi odredili koliko aktivnosti žele da vide od specifičnih ljudi u svom stream-u (Facebook već ima ovu opciju ali ne u ovakvoj formi).

Nova obaveštenja donose sve aktivnosti na stranicu dajući administratorima priliku da veoma lako sve drže pod kontrolom, razgovore, poruke i delenje njihovog sadržaja. Google dodaje više informacija u obaveštenja, uključujući i broj +1 i koliko je vaš post puta bio deljen.

Može se reći da je Google posvetio malo više pažnje foto karakteristikama, sada sa novim crnim lightbox, označavanjem fotografija (photo tagging) i dizajniranjem tweaksa za poboljšanje čitljivosti.

Od pokretanja Google + Strana, korisnicu su tražili da im se omogući više-administratorska kontrola. Google je uslišio želje svojih korisnika i sada omogućava brendovima i kompanijama da nominuje do 50 administratora za stranu, što je savršeno za kompanije sa velikim marketing i socijal-medijskim timovima koji sada ne moraju da dele akreditive za prijavljivanje.

Screen-Shot-

Kako bi pomogao menadžerima da bolje shvate u kakvoj su interakciji Google + korisnici sa sadržaj stranice, Google kombinuje broj korisnika koji se angažuje na stranici, bilo da klika na +1 ili dodaje stranicu u krug.

Screen-Shot

Da bi demonstrirao nove funkcije, Google je postavljen novi video koji opisuje svaki od novih funkcija i kako da ih dodate: