box-ponudaSpecijalna promocija kompanije Box koja će trajati u narednih 30 dana, nudi mogućnost dobijanja  50GB potpuno besplatnog online prostora za skladištenje korisnicima koji preuzmu njegovu Box for Android aplikaciju.

Specijalna promocija je neka vrsta proslave povodom internacionalnog izdanja Box for Android 1.6. Kompanija je dodala podršku za nekoliko evropskih jezika, redizajniran je interfejs i još mnogo toga.

Postojeći Box korisnici treba samo da preuzmu najnoviju verziju aplikacije na svoj telefon ili tablet i loguju se dok novi korisnici treba da preuzmu aplikaciju i otvorite nalog na njihovom Android uređaja kako bi dobili 50GB besplatnog prostora za skladištenje.

50GB besplatnog prostora za skladištenje je fantastična ponuda koja važi za sve one koji Android aplikaciju kompanije Box preuzmu do 23. marta. Aplikacija Box for Android 1.6 je dostupna za preuzimanje na Android Market, Amazon Appstore, LG World, Verizon Store i Nook Store.

Nedavno je i Dropbox imao svoju promociju omogućavajući korisnicima da dobiju dodatnih 5GB digitalnog Cloud skladištenja. Međutim, njegovi korisnici su morali da upload-uju oko 4.5GB fotografija kako bi stekli pravo na ovaj dodatni prostor za sladištenje. Nedavno smo spominjali Microsoft SkyDrive koji nudi 25GB besplatnog Cloud prostora za skladištenje, međutim u poređenju sa njima, ova ponuda kompanije Box je daleko primamljivija.

Ono što takođe treba reći jeste da uprkos novom Ice Cream Sandwich (Android 4.x) interfejsu, kompanija Box tvrdi da je njihova nova aplikacija kompatibilna sa većinom starijih verzija Android OS.