youtube_logo

YouTube je svoj partnerski program pokrenuo sa ciljem da pomogne kreatorima u razvijanju njihovih vještina, izgradnji publike i što je ključno, da im pomogne da zarade novas sa svojim videom.

YouTube je objavio da će da proširi svoj partnerski program u preko dvadeset zemalja u kojima je trenutno omogućen što u stvari znaći da će od sada svi moći da se pridruže YouTube Partner Program a ne samo određeni popularni video sadržaji.

YouTube Partner Program trenutno je dostupan u Argentini, Australiji, Brazilu, Kanadi, Kolumbiji, Češkoj, Francuskoj, Njemačkoj, Irskoj, Izraelu, Japanu, Meksiku, Nizozemskoj, Novom Zelandu, Poljskoj, Južnoj Africi, Španjolskoj, Švedskoj, Velikoj Britaniji i Sjedinjenim Američkim Državama.

Veoma smo uzbuđeni što ćemo dati priliku i ostalim kreatorima video sadržaja da postanu partneri i imaju pristup programima i resursima koji će im pomoći da budu uspješni na YouTube-u. Ovi programi će biti usklađeni sa specifičnim potrebama partnera. Također smo svjesni da su prilagođene sličice i banneri traženi od mnogih kreatora tako da sada radimo na tome da ove i druge značajke što prije postanu dostupne našim novim partnerima,

navodi se u priopćenju YouTube-a.

Do sada je ovaj partnerski program bio otvoren samo za proizvođače najpopularnijih video sadržaja koji bi dobivali dodatne privilegije i mogli pokretati oglašavanja na svom videu u zamjenu za udio u online zaradi. No, sada je program otvoren za svakoga tko želi da pokuša da ostvari online zaradu na YouTube.