bump_fotografije

Kompanija Bump koja je kreator vrlo jednostavne aplikacija koja korisnicima omogućuje da sudaranjem telefona razmijene podatke i datoteke sada omogućuje da istu stvar napravite sa telefonom i računalom.

Bump vam sada omogućuje da fotografije sa telefona na sličan način prebacite na računalo.

Sve što treba da uradite jeste da dođite na Bump URL, lagano dodirnite telefon sa spacebar dirkom na računalu i fotografije će se na čudesan način pojaviti na računalu.

Dijeljenje fotografija je izuzetno popularno. Naši korisnici su u posljednje dvije godine dijelili oko 600 milijuna fotografija. Mi smo željeli da im olakšamo u tome tako da smo napravili jednu veoma jednostavnu značajku sa kojom ćete veoma brzo i jednostavno “istresti” svoje fotografije sa mobitela na desktop računalo. Ovo je za sve one koji ne žele da se zamaraju sa slanjem fotografija putem e-maila ili da ih postavljaju online, već samo žele da ih istresu na računalo,

navodi su-osnivač i i izvršni direktor kompanije Bump, Dave Lieb.

Nakon što se početni "udar" dogodi, vi ćete biti u mogućnosti da spremite fotografije na tvrdi disk računala sa samo jednim klikom. Također, možete dobiti i skraćeni link kako bi te fotografije lako dijelili sa svojim prijateljima. Treba reći da će Bump hostovati vaše fotografije besplatno na neodređeno vrijeme.

Jednostavnost donosi najveću vrijednost svakom startupu. Kada je Bump lansirao svoju mobilnu aplikaciju u veljači ona je sadržala samo dvije popularne značajke, dijeljenje fotografija i razmjena kontakt informacija. Ovakav pristup u kom se kompannija fokusira na dvije najpopularnije značajke rezultirao je da se one urede mnogo bolje, ljepše i jednostavnije za ljude koji će da ih koriste. Ova najnovija funkcionalnost, prebacivanja sa telefona na desktop računar, samo je nastavak tog pristupa.

Naš tim bi u skorijoj budućnosti mogao da predstavi i prebacivanje i ostalih datoteka sa telefona na desktop računar, kao što su video ili MP3. Mi smo napravili veliki korak sa ovakvim prebacivanjem fotografija jer je ljudi dosadilo slanje fotografija e-mailom samom sebi ili tražeći po kući svoj kabel za sinkronizaciju,

naglašava Dave Lieb.