facebook-camera-aplikacija

Facebook je pokrenuo zasebnu Camera aplikaciju za iPhone kako bi se ljudima pomoglo u bržem i jednostavnijem dijeljenju fotografija.

Iako je najpopularnija društvena mreža na svijetu platila milijardu dolara za stjecanje servisa za dijeljenje fotografija, Instagram, Facebook Camera aplikacija je kako se čini više usmjerena na skupni prijenos fotografija sa vašeg iPhone na Facebook nego na pomoći u dodavanju nekih efekata vašim fotografijama.

Nova aplikacija omogućuju uređivanje, obrezivanje, rotiranje i dodavanje filtera ako tako odlučite. Uz postavljanje fotografija, također možete koristiti aplikaciju i za pregledavanje fotografija koje su vaši prijatelji postavili na Facebook.

Prema svemu sudeći ova aplikacija je odgovor na potez Google +, koji je nedavno predstavio lijepu foto aplikaciju za iPhone i Android.

Kada pokrenete novu Facebook Camera aplikaciju, vidjet ćete feed sa sjajnim fotografijama koje su postavile osobe do kojih vam je stalo. Sa ovom novom aplikacijom možete brzo dijeliti više fotografija odjednom, umjesto da ih objavljujete ​​jednu po jednu. Samo odaberite fotografije koje želite podijeliti a zatim kliknite gumb Post. Također, imat ćete priliku da dodali naslov i označite prijatelje prije nego što objavite fotografije.

Facebook Camera aplikacija od danas je dostupna za iPhone. Novu Facebook Camera aplikaciju možete preuzeti sa App Store ili sa oficijelne Facebook stranice.