Freelancer

Jedan od najpopularnijih sajtova, freelancing servisa, na kojem možete pronaći online poslove Freelancer.com, objavio je da je kupio najveći Kanadski freelance sajt, ScriptLance, koji ima više od 360.000 poslovanja i profesionalnih korisnika. Zahvaljujući stjecanju najvećeg Kanadskog freelance tržišta, ScriptLance, za koje treba reći da je peto najveće freelance tržište na svijetu, Freelancer.com sada ima više od 4 milijuna korisnika. Financijski uvjeti kupnje za sada još uvijek nisu objavljeni.

Freelancing servisi su posrednici između onih koji nude poslove i onih koji traže posao. Poslovi koji se mogu pronaći na Freelancer.com obično spadaju u skupinu jednostavnijih poslova za rad od kuće. Freelancer.com jedan je od najpoznatijih sajtova na kojima možete pronaći online poslove. Zahvaljujući Freelancer.com veliki broj ljudi ostvaruje online zaradu radeći više ili manje zahtjevne poslove od kuće ili tijekom svog redovnog posla.

Kanadski freelance sajt namjenjen dizajnerima i programerima, ScriptLance, navodi da njegovi korisnici dolaze iz 244 zemlje, te da je do sada na sajtu objavljeno više od 600.000 projekata. ScriptLance također naglašava da su do sada freelanceri na ovom freelance tržištu ukupno zaradili više od 43 milijuna dolara.

U objavljenom priopćenju navodi se da će svi članovi kanadskog ScriptLance biti automatski prebačeni na Freelancer.com platformu.

Na kraju, treba reći da mreža online outsourcing kompanija koje posjeduje Freelancer.com također uključuje kompanije kao što su GetAFreelancer izŠvedske, LimeExchange iz SAD-a, Freelancer.co.uk stacionirana u Velikoj Britaniji, Freelancer.com.au Australija i Freelancer.de Booking Centar koja se nalazi u Njemačkoj.