maxthon_png

Nakon što je početkom godine objavila Web preglednik za iPad i Mac, Kineska softverska kompanija Maxthon predstavila je i besplatni preglednik za iPhone.
Kompanija Maxthon tvrdi da su do sada njeni preglednici preuzeti više od 600 milijuna puta ističući da je razlog za to jednostavan, “naš preglednik je bolji, brži i pametniji od svih ostalih”.

iPhone korisnici imaju veliki izbor kada su u pitanju preglednici, ne računajući zadani preglednik, iPhone korisnici imaju izbor između aplikacija kao što su Opera Mini, Google Chrome, Merkur, Skyfire, Sleipnir, Atomic, Mango, Puffin i ostali.

Maxthon preglednik kompatibilan je sa iPhone 3GS, 4, 4S, i sa iPod Touch 3G i 4G.

Maxthon za svoj preglednih posudio značajke iz drugih preglednika i sve to upakirao u jednu kompaktnu cjelinu. Kada prvi put otvorite Maxthon ili otvoriti novu karticu, dočeka vas niz ikona za brzo pokretane Web stranica sa samo jednim dodirom. Ove ikone su prilagodljive tako da možete vrlo jednostavno kreirati svoj vlastiti popis favorita ili koristiti neki koji odabrao Maxthon. Ova opcija posuđena je iz mobilnog preglednika Opera. Kao što smo već spomenuli, Maxthon ima kartično pregledavanje, kao i pametni address bar i sinkroniziranje favorita što su sve značajke koje se mogu pronaci u pregledniku Chrome za iOS.

Ostali značajke koje treba spomenuti su one za privatno pregledavanje, download manager i Reader mod. Reader mod korisnicima omogućuje otvaranje Web stranica u formatu koji je lakši za čitanje i koji nije natrpan sa oglasima. Ako je Web stranica kompatibilna sa Reader modom, mala ikona knjige će se prikazati na stranici. Ova značajka može se postaviti tako da se automatski otvara kad god korisnik otvori kompatibilnu Web stranicu.

Maxthon je besplatan preglednik kojeg možete preuzeti sa Apple App Store.