novi myspace

MySpace se vraća! Nakadašnji sinonim za društveno umrežavanje MySpace juče je objavio demonstracioni video koji pokazuje put budućnosti nekada izuzetno popularne društvene mreže.

MySpace možda više nema popularnost koju je nekada imao ali njegov najnoviji redizajn sajta prikazan u novom videu, izgleda apsolutno zapanjujuće.

Specific Media kupila je MySpace od News Corp. u julu 2010 godine za 35 miliona dolara. Važno je reći da je News Corp., koja je u vlasništvu medijskog magnata Rupert Murdoch-a, za MySpace 2005 godine platila 580 miliona dolara.

Bez obzira na velike probleme MySpace se još uvek drži na nogama, i ne samo to, po poslednjim dešavanjima vidi se da se nešto radi na oživljavanju brend. Jedan od najaktivnijih ljudi u ovom pokušaju povratka MySpace-a je Justin Timberlake koji ne samo da je jedan od investitora već ima i aktivnu ulogu u kojoj koristi svoju popularnost za što veću promociju novog MySpace-a.

S obzirom da novi MySpace ima uočljive Facebook i Twitter tastere, to može da znaći da da neće pokušavati da se takmiči na polju identiteta, umesto toga, on je očigledno da se fokusira na delenje medija na sajtu, prvenstveno na muziku sa ugrađenim player-om.

MySpace je saopštio da je servis ponovo napravljen "potpuno od nule." Ako želite možete da se prijavite za novi MySpace.

Iako ćemo morati sačekati da vidimo da li će demonstrirane funkcionalnosti zaista biti deo jednog koherentnog i vrlo prijatnog servisa, mora se reći da prikazani novi dizajn MySpace-a izgleda apsolutno fantastično.

Pogledajte ovaj demonstrativni MySpace video i u komentarima iznestite svoje mišljenje o novom dizajnu. Isto tako, mislite li da MySpace može da se vrati i postane jedna od najvećih društvenih mreža na svetu?