stumbleupon

Od jučer 25 milijuna StumbleUpon korisnika može da uživa u potpuno novom, radikalno drugačijem Web iskustvu, sa preuređenim načinom za pretraživanje video sadržaja, fotografija, vijesti i članaka sa Web-a.

StumbleUpon je predstavio jedno novo iskustvo za iPhone i iPad korisnike. Kompanija pod vodstvom novog potpredsjednika proizvoda Cody Simms, radi na preuređenju svih svojih proizvoda kako bi oni bili što je više moguće osobniji i interesantniji.

Novi StumbleUpon.com uključuje mnoge iste mobilne značajke izašle prošlog tjedna, uključujući i moderniziranu početnu stranicu, načine za “Stumble“ kroz aktualan sadržaja i aktivnosti prijatelja, i StumbleDNA, kolorizirani modul identiteta koji ističe „Like-ove“ svakog člana. Web aplikacija također uvodi značajku pod nazivom "Lists" koja služi za organiziranje Like u dijeljive kolekcije. 

Veoma upečatljiviji je izgled i dojam početne StumbleUpon stranice koja je u biti odraz početne iOS stranice ali je također i u stilu Pinterest-a. Stumblers-ima se nude tri osnovna načina pretrage Web riznice: putem svojih interesa, aktivnosti prijatelja ili Trending priča. Ovaj posljednji odjeljak prikazuje stavke koje generiraju najviše Like, koje se najviše dijele ili na koje online zajednica najviše reagira.

Za razliku od StumbleUpon za iOS, koji ima elegantan, "one-at-time slide" pristup za stumbling, Web stumbling iskustvo počinje sa prikazivanjem sadržaja u pravokutnim okvirima, slično društvenoj mreži Pinterest. Ovaj stil, pravokutnih okvira je na svakon inicijalnoj stumble stranici tako da posjetitelji vrlo jednostavno mogu da se posluže sadržajem koji je bojama razvrstan po interesu.

Izgled, dizajn i navigacija sa pravljeni imajući na umu optimizaciju za brzo skeniranje i brz pristup sadržaju. Pogledali smo veliki broj različitih modela ali smo osjetili da je ovaj dizajn najučinkovitiji model za otkrivanje sadržaja,

priopćio je Cody Simms . 

StumbleDNA, bojama prošarani bar koji označava nečiji okusa, mnogo je prihvaćenija opcija na Web-u nego li na iPhone. Bar se pojavljuje na vrhu svake stranice, a sada je također i istaknuti dio profila svakog člana, tako da prijatelji i sljedbenici mogu dobiti bolji osjećaj o samom članu i onome što on voli.

Novi StumbleUpon dostupan je svim članovima kao beta verzija. Članovi mogu pristupiti ovom novom osvježenom iskustva iz postavki aplikacije.