samsung-galaxy-s-3.png

Nakon glasina koje kruže već mjesecima, kompanija Samsung potvrdila je da će Galaxy S IV imati svoj debi na “Mobile Unpacked” događaju koji će se održati 14. ožujka u New Yorku.

Predstavnik kompanije Samsung tako je na konferenciji za medije potvrdio glasine koje su se mogle čuti već neko vrijeme ali je odbio ponuditi bilo kakve daljnje pojedinosti o novom telefonu.

Prošle godine smo predstavili Galaxy S III u Londonu a ovaj put smo odlučili da Galaxy S IV predstavimo u New Yorku zbog velikog broja zahtjevima američkih mobilnih operatera da telefon kojeg mnogi već sada proglašavaju Android telefonom godine, predstavimo u SAD,

priopćio je prvi čovijek mobilno odjela kompanije Samsung JK Shin.

Mnogi dobri poznavaoci prilika na tržištu vjeruju da će Samsung.ov Galaxy S IV imati 5-inčni zaslon razlučivosti 1920 x 1080 piksela sa quad-core procesorom (možda Snapdragon 600) i 2GB RAM-a. Očekuje se da će ovaj novi Samsung-ov telefon imati stražnju kameru od 13-megapiksela, utor za microSD karticu, NFC, LTE, bežično punjenje te da će ga pokretati Android 4.2 Jelly Bean.