3d lavirint od web sajta

U moru različitih uzbuđenja koja vas zabavljaju dok surfate Internetom možda ćete želeti da isprobate i najnoviju browser igru (baziranu na pretraživaču) pod nazivom “World Wide Maze”. Ova igra će napraviti 3D lavirint od stvarnih Web sajtova u koje igrači posećuju a zadatak je da malu lopticu sprovedu preko sajta do linije cilja.

Stil igre sličan mobilnim igrama poput Super Monkey Ball, doduše uz potpuno jedinstveno iskustvo za svaku mapu koja se napravi od sajta kojeg posetite. Igrači mogu da koriste svoj Android pametni telefom i sa njim upravljaju igricom ili da jednostavno da se drže ole tastature. Svi oni koji žele da igraju ovu igricu moraće da sinhronizuju svoj telefon sa pretraživačem sa jedinstvenim kodom.

Važno je napomenuti da će vaš računar morati imati prilično pristojan hardver jer igra koristi WebGL standard koji zahteva najmanje 1 GB sistemske memorije i GPU sa 256MB memorije.

World Wide Maze igrica razvijena je za Google Chrome, iako nije bilo nikakvih problema pokrenuti je u Mozilla Firefok-u.

Svakako da ova browser igrica nije nešto na šta ćete potrošiti mnogo vremena ali je sigurno veoma zabavno videti kako neki vaši omiljeni Web sajtovi izgledaju kao 3D lavirint.