Stize-novi-Call-of-Duty-Ghosts

Kao što se moglo čuti prethodnih nekoliko dana, Activision i Infinity Ward stoje iza sljedeće generacije realistične vojne igre u Call of Duty franšizi (dobro poznata pucačina u prvom licu).

Call of Duty: Ghosts najavljena je preko Twitter-a, Facebook fan stranice i teaser trailer-a objavljenog na YouTube.

Iako je za sada vrlo malo detalja objavljeno ipak znamo da će Call of Duty: Ghosts biti dostupna na Microsoft-ovoj sljedećoj generaciji konzole za igranje, jer se na kraju trailer-a gledatelji pozivaju da 21. svibnja prate zvanično predstavljanje nove Xbox konzole kako bi vidjeli uživo demonstraciju igre.

Iako još nigdje nije zvanično najavljeno, može se pretpostaviti da će Call of Duty: Ghosts također biti dostupna i na PlayStation 4.

Svatko je od nas očekivao da napravimo Modern Warfare 4, što bi bila sigurna stvar za napraviti ali, mi smo vidjeli da je tranzicija konzola savršena prilika za početak novog poglavlja za Call of Duty. Dakle, napravili smo novi pod-brand, novi engine, a našim igračima također donosimo i veliki broj novih ideja i iskustava,

priopćio je Mark Rubin, izvršni producent u kompaniji Infinity Ward.

Treba reći da su Amazon i GameStop već poćeli prihvaćati pred-narudžbe za igru ​​čiji debi se očekuje 5. studenog 2013 godine. Prema trenutnim informacijama, igra će biti dostupna samo za PlayStation 3, Xbox 360, PC i “konzolama sljedeće generacije”.

Trailer prikazuje nekoliko različitih ratnika sa maskama, od današnjih modernih ratnika do srednjovjekovnih vitezova, a podrazumijeva se da svatko nosi masku iz različitih razloga.