fiverr

Fiverr je online tržište poznato po svom jedinstvenom poslovnom modelu u kom svako može kupovati, prodavati ili nuditi neke usluge s tim izuzetkom da sve mora biti po ceni od 5 dolara. Fiverr je sad odlučio da promeni taj koncept i umesto 5 dolara sada sve može da košta do 500 dolara.

Novi Fiverr će ponuditi dramatične promene u dizajnu koji transformiše trenutni izgled koji je uglavnom zasnovan na tekstu u nešto što je vizuelno slično prodavnicama aplikacija.

Novi izgled takođe dobijaju i pojedinačne “Gig Pages” za Fiverr korisnike, koji pruža bogatiji prikaz prodavaca, njihove talente i povratne informacije njihovih kupaca.

Pored toga, novi izgled online tržišta pruža kupcima bolju vidljivost rejtinga prodavca i vreme isporuke. Fiverr je online tržište na kojem veliki broj ljudi zarađuje novac pa je stoga tu i nova “Mission Control” kontrolna tabla za prodavce koja im omogućava da upravljaju sa više “gigs” (ponuda, oglasa), prate svoje prihode, vrše analize na mesečnom nivou, i još mnogo toga.

nova fiver analitika

Fiverr navodi da se radi o potpuno novom modelu rada.

Novi Fiverr je odraz prelaska sa zastarelog modela rada na potpuno novi model poslovanja. Veća zarada je ključna stvar za uspeh Fiverr korisnika. Vidimo da sa novcem zarađenim na Fiverr-u naši korisnici kupuju kuće, automobile i otplaćuju kredite za koledž,

navodi Micha Kaufman, izvršni direktor i su-osnivač Fiverr-a.

Do sada je situacija bila takva da ako bi prodavac na Fiverr-u želeo da naplati za svoju uslugu više od 5 dolara, on je morao od kupca zatražiti da kupi više narudžbi ili da kupi ekstra dodatak. Sada Fiverr omogućava da cene budu do 500 dolara za usluge koje su u kategorijama kao što su brendiranje i animacije.

Fiverr trenutno nudi 1,7 miliona “gigs” u 120 kategorija i ima nekoliko milione korisnika iz više od 200 zemalja. Novi izgled i funkcije će u narednih nekoliko nedelja biti dostupne svim Fiverr korisnicima.

Svi oni koji žele malo ranije dobiti pristup novom Fiverr-u mogu se prijavite na posebnoj Fiverr stranici.