buy vicodin online

Pitanja i odgovori

objavljen
21. Oktobra 2013.

Želim da radim online poslove od kuće

0

Zelela bih da obavljam online poslove.Posedujem tridesetogodisnje iskustvo i poznavanje komp.programa.

 
 

Tagovi:

7dgovora

2
objasni te mi sta trebam da radim i kako to ide,prvi pyut mi je...
1
admin
146

Pozdrav Sanja,

kao što smo već rekli, potrebno je da odlučite šta bi radili i šta vas interesuje, da li je to pisanje članaka, unos podataka, Web dizajn, prodaja na Internetu, itd.. Na primer, u članku "5 načina da zaradite novac na Internetu" naveli smo nekoliko načina online zarade, da li vas neki od njih zanima?

Vrlo rado ćemo vam pomoći ali nam morate reći šta bi željeli raditi (npr. prodaja, pisanje, dizajn,itd.), kako bi naš odgovor bio što konkretniji.

 

Stojimo vam na raspolaganju za sva vaša buduća pitanja.

 

Online Tržište

1

Dobar dan interesantan tekst i dosta korisnih informacija  za osobe koje su prvi put na ovom terenu internet marketinga i posla od kuce.Pitanje koje se nadam da ce uskoro postati proslost je da li se moze zaraditi na internetu.Da naravno da mozete zaraditi i to iskljucivo zavisi od Vas.Licno sam se u to uverila ali kroz moj trud i rad  .Nepostoji nijedan biznis koji ce te pokrenuti   i naravno zaraditi ako neulazete u njega ,ja sam ulozila svoje vreme ,trud i upornost i sada vise ne razmisljam da li ce mi poslodavac uplacivati socijalne doprinose  i da li ce mi isplatiti zaradu .Sve kontrolisem i radim putem interneta a to mi je i na samom pocetku bio cilj i ostvarila sam ga .Ovde Vam  neostavljam link  ili trazim od Vas bilo sta drugo .Jednostavno zelim da podelim moje iskustvo  i ako imate zelju da se okusate potpuno besplatno u poslovima putem interneta ,voljna sam da podelim sa vama moje iskustvo i znanje. Kontakt solajajasminac@gmail.com

1
Zdravo! Posao na internetu je u suštini posao kao i svaki drugi. Prednosti su dobro poznate, naravno da ima i mana, ali svakako da biste nešto zaradili, morate raditi. Zvuči kao kliše, ali ne bi postalo kliše da nije tačno. Ne očekujte rezultate brzo bez obzira šta Vam je rečeno jer se na internetu priča svašta. Može se zaraditi dodatni novac koji je malo kome višak danas kod nas. Ukoliko želite konkretan prijedlog, javite se na tiskemala@gmail.com
1
Pozdrav, Zanima me unos podataka. Da li mi mozete pomoci da pronadjem adekvatan posao? Hvala unapred
0
admin
146

smatramo da će vam biti od koristi naš odgovor na slično pitanje "Zainteresovana za rad od kuce" kao i ponuda jednog našeg korisnika za posao unosa podataka u bazu koju možete pronaći u sekciji komentarima na naš članak "Online zarada: Rad od kuće na poslovima unosa podataka"

 

Stojimo vam na raspolaganju za sva vaša buduća pitanja.

 

Online Tržište

-1
eto kakva je situacija kod nas i tesko se dodje do posla tko bi me primio na posao sa napunjenih 50 kad ovo pisem nemogu sebe strpat u grupu baba sa toliko godina koje nose odjecu koja i lici na njuhove godine ja se osjecasm puno mladja i moje najljepse doba bilo je destljece 80-tih,nadam se da jos mogu nesto napraviti i pomoci online trzistum kao sto je google pa eto vise mi ide pisanje od dizajna ili cak prodaja neznam ali ako mi mozete kako pomoci bilo bi mi jako drago i potrudila bih se ka i za sebe tako i za onog koga radim jer htjrela bih obostrano zadovoljstvo meni novac vama sve sto je potrebno hvala i pozdrav od Ksenije cempuh unaprijed hvala!

Imate koristan odgovor na ovo pitanje? Slobodni ste da odgovorite.


Da bi postavili pitanje ulogujte se klikom na društvenu mrežu koju često koristite.