Feedovi olakšavaju praćenje a\uriranja svih vrsta web stranica, od blogova do stranica s vijestima pa do Craigslist upita, ali na žalost nemaju sve stranice na webu RSS generatore. Google je juče napravio izmjenu u Google Readeru koji omogućuje stvaranje prilagođenih feedova za praćenje promjena na stranicama koje nemaju vlastiti feed.

Ovi prilagođeni feedovi su najkorisniji u slučaju da želite biti upozoreni svaki put kad se određena stranica obnovi. Na primjer, ako biste željeli slijediti Google.org ‘s najnovijim proizvodima, samo upišite "http://www.google.org/products.html" u Google Readerovo "Add Subscription" polje. Kliknite na "stvaranje feeda", a Reader će povremeno posjetiti stranicu i objaviti sve značajne promjene koje utvrdi kao stavke u prilagođenom feedu stvorenom upravo za tu stranicu.

Mi pružamo kratke isječke promjena stranice koje će vam pomoći da brzo odlučite da li ta stranica vrijedi ponovne posjete dok Google i dalje radi na poboljšanju kvalitete tih isječaka. Ako ne želite da Google indeksira ili stvori izvore za određene stranice, vlasnici stranica mogu da odrade opt-out.

Ako imate neke feed-stranice za koje vas smara dosadašnje praćenje bez feeda, prijavite se u Google Readeru i isprobajte sami.