Online Tržište

Vaš mentor u svakodnevnom sv(ij)etu internet poslovanja i online marketinga.

buy vicodin online

NetTab: Novi tech trend za milione u 2010

bez komentara

Po istraživanju agencije Deloitte računari u vidu tableta će konačno osvoJiti naklonost potrošača ove godine.
Desetine miliona ljudi će kupiti tablični računar ili "NetTab" (kako Je nazvan od strane Deloitte) u 2010, predviđa Deloitte kompaniJa.

NetTabs će zadovoljiti potrebe velike većine potrošača, i u neku ruku zamjeniti smart phoneove, nootebook računare, te služiti za komunikaciju, browsanje interneta i čitanje.

Deloitte Još optimističan kada Je u pitanju postojeća godina. KompaniJa predviđa da će konkurencija za proizvodnju NetTabs da se poveća enormnom brzinom kada se dobiju prvi rezultati sa tržišta, te bi izgradnja ovog sektora tehnologiJe mogla da presticgne rasprostranjenost GPS uređaJa.

Iako Je teško prognozirati prodaJu uređaJa čiJe specifikaciJe su nepoznate, neki analitičari procenjuJu zaradu 12 meseci od pokretanja prodaJe u visini od preko miliJardu dolara. Ovo tržište ima veći potencijal od tržišta ličnih GPS uređaJa,

izjavio je glasnogovornik Deloitte.

Do sada, veliki proizvođači PC računara, uključuJući kompaniJe Hewlett-Packard i Dell su rekli da će ponuditi tablete. Microsoft direktor Steve Ballmer prikazao je na CES saJmu HP tablet raniJe ovog meseca. Apple će vjerovatno sljedeće nedelje da predstavi svoju novu kreaciju što većina smatra da će biti novi iSlate Apple tablet PC.

Ipak, tableti nisu ništa novo. Prethodni uređaj sa PC proizvođači nisu uspeli da privuku veliko tržište, zbog čega se neki pitaJu da li vrednost tržišta o kojem pričaju stvarno toliko vredi. Deloitte tvrdi da prethodni tablet uređaJi nisu uspeli zbog dizaJna, što će ustvari biti fokus novog talasa proizvoda, što će mnogo više doprineti finalnom rezultatu.

Written by admin

19 Januara, 2010 at 10:35 pm

Objavljeno u Apple,Gadžeti,Online poslovanje

Tagovano sa ,

Ostavi komentar