Online Tržište

Vaš mentor u svakodnevnom sv(ij)etu internet poslovanja i online marketinga.

buy vicodin online

Sajtovi američkih novinskih kuća beleže rekordnu posećenost

bez komentara

Sajtovi američkih novinskih kuća beleže rekordnu posećenostu prvom kvartalu 2010 godine, privlačenjem 74,4 miliona jedinstvenih posetilaca mesečno ili 37 procenata svih korisnika Interneta, prema novom izveštaju iz Nielsen Online.

U četvrtom tromesečju prošle godine, sajtovi američkih novinskih kuća su beležili prosečnu posećenost od 72 miliona jedinstvenih posetilaca mesečno u tom periodu.

Newspaper-Websites-Nielsen

U izveštaju se takođe nalazi da su korisnici novinskih sajtova generisali više od 3,2 milijarde pregleda stranica, u prvom kvartalu i trošili više od 2,3 milijardi minuta u pretraživanju sajtova.

Novinski izdavači nastavljaju da eksperimentišu sa agresivnim novih poslovnim modelom, usklađivanjem pouzdanog i robustnog sadržaja da bi privukli veliki publiku na svoje digitalne novine iz meseca u mesec. Kao što se ekonomija oporavlja tako će i naša industrija nastaviti da oblikuje svoju budućnost sa digitalnim proizvodima i uslugama koje povećava svoju publiku i pružaju maksimalnu vrednost oglašivačima,

rekao je NAA predsednik i izvršni direktor John F. Sturm.

Nielsen Online brojke odražavaju i poslednje podatke iz Comscore gde potrošači smatraju lokalne novinske sajtove kao pouzdan izvor online oglašavanja, sa oglasima koji se smatraju da većina ima kredibilitet i da su relevantne za njih. Studija je takođe pokazala da potrošači smatraju lokalne novinske web stranice kao najbolje za lokalne informacije. Internet je treći u ukupnom poretku pružaoca vesti u Americi.

Written by admin

25 Aprila, 2010 at 8:50 pm

Ostavi komentar